Brskaj po avtorjih

Hribar Maša

Odraščala sem v mali vasici v krogu prijetnih ljudi. Za slikanje me je navdušila žal sedaj pokojna babica Frančiška Hribar. Skupaj sva ustvarjali že v rani mladosti. Občudovala sem njeno slikanje z vodenimi barvami.

Kasneje v šoli se je moje navdušenje nadaljevalo in kazalo predvsem v likovni vzgoji in na kroških. Profesorica Ema N. je bila odločna za skupno razstavo slikanja na steklo, kasneje pa še z akrilnimi barvami in ogljem. S slikami z ogljem sem imela tudi razstavo v knjižnici Domžale. Slike so bile komentirane pozitivno, kar mi je dalo potrditev , da bo v tej smeri še potrebno narediti več. Ker sem v šoli raje slikala, kot pa se učila, žal nisem bila sprejeta na likovno šolo. Naredila sem trgovsko šolo in se v tem poklicu zaposlila. V poznih večerih sem v mojem ateljeju iskala novo izražanje barv in načine slikanja. Slike nekako izražajo moj spomin na mladost , trenutke sreče, radosti in hrepenenja. Uživam v risanju z akrilnimi barvami in z veseljem ustrežem željam znancev, ki so te slike videli in na novo opremljajo stanovanja, ter si po lastni želji izberejo kombinacije barv ter z mojim priporočilom ustvarim sliko in primerno velikost glede na prostor.

Prikazujem slike 0 - 0 od skupaj 0.
Razvrsti po: 
Prikazujem slike 0 - 0 od skupaj 0.

Prodaja umetnin

Galerija sloART.si vam nudi veliko možnosti za prodajo vaših umetniških del:
- komisijska prodaja
- zasebna prodaja
- tiha prodaja
 

 

Obveščajte me

sloART e-novice

Naročite se na e-novice galerije sloART.si in bodite obveščeni o novostih, ponudbi in dogodkih. Naročite se »
Izbrana ponudba
Iščete določenega avtorja ali umetniško delo in želite biti obveščeni o izbranih ponudbah galerije sloART.si?

Spremljajte nas na                
 

Tiha prodaja

Oglejte si seznam vrhunskih umetnin v tihi prodaji.
  • Zoran Mušič
  • Marij Pregelj
  • Rihard Jakopič
  • Stane Kregar
  • Živko Marušič
  • France Mihelič
  • Ivan Napotnik
  • Peter Černe
  • Ivan Meštrovič

Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke (cookies).

Piškotke uporabljamo zato, da vam lahko omogočimo najboljšo izkušnjo pri uporabi našega spletnega mesta. Uporaba piškotkov nam omogoča zagotavljanje nekaterih osnovnih in dodatnih funkcij spletnega mesta.

Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov


Največja ponudba vrhunskih umetnin na sloART.si

Galerija sloART z največjo ponudbo vrhunskih umetnin v Sloveniji

Galerijo sloART združuje strokovnost, tradicija, transparentnost in spoštljiv odnos do umetnosti. Galerija sloART ponuja več kot 2.000 vrhunskih umetnin. Vas zanima izbrana umetnina? Kontaktirajte nas.

Oglejte si ponudbo vrhunskih umetnin na sloart.si

Imate radi umetnost?

Naročite se na obveščanje galerije sloART.si.Več tisoč ljubiteljev umetnosti spremlja ponudbo galerije sloART.si tudi preko Facebooka in Twitterja.