Boris Kobe - Kota 503 in 516 nad Gradencem

Olje na lesonit

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Boris Kobe - Kota 503 in 516 nad Gradencem
Avtor Kobe Boris
Medij Slikarstvo
Žanr Krajina, Narava
Tehnika Olje
Zaznamki Narava, Pokrajina, Krajina, Slovenija, Vas, Koča, Podeželje, Gradenc, Žužemberk
Leto 1976
Višina 54 cm
Širina 73,50 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Olje na lesonit

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Boris Kobe - Kota 503 in 516 nad Gradencem Glavna fotografija
Boris Kobe - Kota 503 in 516 nad Gradencem Fotografija z okvirjem
Boris Kobe - Kota 503 in 516 nad Gradencem Fotografija ozadja
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Kobe Boris
Kobe Boris

Boris Kobe (1905-1981), arhitekt, slikar, ilustrator in scenograf, je leta 1929 diplomiral na Tehniški fakulteti v Ljubljani na oddelku za arhitekturo pri arhitektu Jožetu Plečniku. Študij je nadaljeval med leti 1930 in 1931 na Academie de la Grande Chaumiere v Parizu.Kobetovo slikarstvo sodi med slovenske modernistične slikarje 50 tih let. Njegov najbolj priljubljen slikarski motiv je slovenska krajina, slikana s hitro potezo in vedno s prisotnostjo tamkajšne arhitekture. V naslikanih stavbah je čutiti roko natančnega arhitekta. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!