Črtomir Frelih - En zajtrk na eni travi

800 €

Akril na papir, signirano in datirano spodaj

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Črtomir Frelih - En zajtrk na eni travi
Avtor Frelih Črtomir
Cena 800 €
Medij Slikarstvo
Žanr Abstrakcija
Leto 1989
Višina 35 cm
Širina 48,50 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Akril na papir, signirano in datirano spodaj

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Črtomir Frelih - En zajtrk na eni travi Glavna fotografija
Črtomir Frelih - En zajtrk na eni travi Fotografija z okvirjem
Črtomir Frelih - En zajtrk na eni travi Fotografija podpisa
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Frelih Črtomir
Frelih Črtomir

Črtomir Frelih je diplomiral na Oddelku za grafiko na ALUO Ljubljana, zaključil grafično specialko in magisterij iz likovne didaktike. Priznanja: Prešernova nagrada ALU, Nagrada na 14. bienalu jugoslovanske grafike in na 18. grafičnem bienalu Varna, Odkupna nagrada Moderne galerije - 17. mednarodni grafični bienale Ljubljana, Priznanje za najvišjo kakovost na 8. bienalu risbe Plzen, Nagrada za življenjsko delo ZDSLU, Glavna nagrada bienala risbe Priština. 2020 izdal knjigo »Lisice«. Je redni profesor grafike na Pedagoški fakulteti UL, gostujoči profesor na ALUO Ljubljana...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!