Želite prodati umetnine na jesenski dražbi slovenske likovne umetnosti?

Na jesenski dražbi slovenske likovne umetnosti, ki jo v decembru 2024 organizira Galerija in dražbena hiša SLOART, boste lahko na elitni lokaciji v Ljubljani in preko spleta, na dražbi prodali vaše najboljše umetnine slovenskih likovnih umetnikov.

V prodajo bomo sprejeli od 30 do 40 vrhunskih slovenskih umetnin in na dražbo povabili kupce, člane kluba zbirateljev in investitorje v likovno umetnost. Če imate umetniško delo primerno za dražbo in bi želeli preko javne dražbe pridobiti najboljšo ponudbo na trgu, vas vabimo, da nas kontaktirate na 01 429 33 17 ali 070 852 462 in se pogovorite o možnostih udeležbe na dražbi.

  • Številka dražbe: J2024
  • Tip dražbe: Fizična in spletna dražba
  • Kraj dražbe: Ljubljana, december 2024
  • Število lotov: 30 - 40

Iščemo umetniška dela avtorjev

Grohar Ivan Kralj Tone
Jama Matija Kralj France
Sternen Matej Kalin Zdenko
Jakopič Rihard Dolinar Lojze
Kobilca Ivana Napotnik Ivan
Ažbe Anton Zajec Ivan
Petkovšek Jožef Smrekar Hinko
Vesel Ferdo Gaspari Maksim
Pilon Veno Birolla Gvido
Kregar Stane Sedej Maksim
Mušič Zoran Tisnikar Jože
Stupica Gabrijel Komel Silvester
Pregelj Marij Krašovec Metka
Kos Gojmir Anton Boljka Janez

Na jesenski dražbi slovenske likovne umetnosti, ki jo v decembru 2024 organizira Galerija in dražbena hiša SLOART, boste lahko na elitni lokaciji v Ljubljani in preko spleta sodelovali pri dražbi in nakupu redkih ter najboljših umetnin slovenskih umetnikov. Gre za umetniški dogodek, ki ga ne smete zamuditi, če ste zbiratelj ali investirate v umetnost. Vsa umetniška dela na dražbi bodo skrbno in strokovno pregledana s strani več neodvisnih sodnih cenilcev. Dražba Galerije SLOART vam tako na enem mestu omogoča dostop do vrhunskih in najboljših umetnin.