Franjo Stiplovšek - Tihožitje z vinsko trto

3.100 €

Olje na platno. Objavljena v katalogu Franjo Stiplovšek - Retrospektiva na strani 156. Katalog izdal Posavski muzej Brežice leta 1979.

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Franjo Stiplovšek - Tihožitje z vinsko trto
Avtor Stiplovšek Franjo
Cena 3.100 €
Medij Slikarstvo
Žanr Tihožitje
Tehnika Olje
Zaznamki Tihožitje, Miza, Kruh, Vaza, Vino, Kozarec, Jabolko, List, Grozdje, Vinska trta
Leto 1947
Višina 76 cm
Širina 59 cm
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

Olje na platno. Objavljena v katalogu Franjo Stiplovšek - Retrospektiva na strani 156. Katalog izdal Posavski muzej Brežice leta 1979.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Opis katalogov in certifikatov

Zavedena v katalogu Franjo Stiplovšek (1979, izdal Posavski muzej Brežice) pod številko 154.

Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Franjo Stiplovšek - Tihožitje z vinsko trto Glavna fotografija
Franjo Stiplovšek - Tihožitje z vinsko trto Fotografija z okvirjem
Franjo Stiplovšek - Tihožitje z vinsko trto Fotografija ozadja
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Stiplovšek Franjo
Stiplovšek Franjo

Franjo Stiplovšek (1898-1963), slikar in grafik, je med leti 1923 in 1924 študiral slikarstvo na Akademiji za likovno umijetnost v Zagrebu. Z likovno umetnostjo se je začel ukvarjati že 1921-1922, ko je obiskoval Umetnoobrtno šolo na Dunaju. Po akademiji v Zagrebu se je leta 1926 izpopolnjeval v grafiki v Benetkah, leta 1938 pa v Firencah. Leta 1949 je postal upravnik, leta 1953 pa ravnatelj Posavskega muzeja v Brežicah. Za Stiplovškova dela so značilna kompozicijsko umirjena tihožitja, avtoportreti, portreti in posavske vedute. ...

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!