Nejc Trampuž - Spektakel

950 €
Cena za izposojo: 80 € za 3 mesece

fototransfer na platno, unikat (digitalni kolaž > digitalni tisk > fototransfer)

Garancije in certifikati
1. Podrobnosti
Naziv Nejc Trampuž - Spektakel
Avtor Trampuž Nejc
Cena 950 €
Cena za izposojo: 80 € za 3 mesece
Medij Fotografija, Ostali mediji
Žanr Abstrakcija, Ostali žanri
Tehnika Mešana tehnika
Zaznamki Mesto, Digitalno, Analogno, Družba, Spektakel
Leto 2016 - 2018
Višina 40 cm
Širina 84 cm
Velikost opis 102,5 x 58 cm z okvirjem
Okvir Okvirjena
Tehnični opis

fototransfer na platno, unikat (digitalni kolaž > digitalni tisk > fototransfer)

Tematski opis

Delo je nastalo v avtorjevem zaključnem obdobju raziskovanja postopkov, ki pripeljejo do abstrakcije v fotografiji, s čimer se je ukvarjal že v diplomskem delu. Uporabljen je postopek analognega fotografiranja na 35 mm barvni film, sledi digitalizacija in digitalna manipulacija podob, ki so nato natisnjene in prenesene na platno z ročnim postopkom fototransferja.

2. Katalogi in certifikati
Garancije in certifikati
Garancija Galerije & Dražbene hiše SLOART

Galerija & Dražbena hiša nudi 10 letno garancijo na avtentičnost in pogojno doživljensko garancijo. Več informacij je na voljo tukaj.

3. Vse fotografije
Nejc Trampuž - Spektakel Glavna fotografija
Nejc Trampuž - Spektakel Fotografija z okvirjem
Nejc Trampuž - Spektakel Dodatna fotografija 1
Ogled umetnin na domu ali poslovnih prostorih po celotni Sloveniji!

Si želite pred sprejemom odločitve o nakupu ogledati umetniško delo v živo v svojem domu, pisarni ali poslovnih prostorih in se prepričati kako se umetniško delo ujema z vašimi prostori? Izkoristite edinstveno storitev ogleda umetnin na domu, kjer vam umetnine z lastnim prevozom pripeljemo na ogled na dom ali poslovne prostore po celotni Sloveniji.
Storitev ogleda na domu je brezplačna za določene člane kluba zbirateljev, za ostale stranke pa je cena storitve ogleda za eno umetniško delo v Ljubljani 20 EUR z DDV in za ostalo Slovenijo 30 EUR z DDV.

O avtorju

Trampuž Nejc
Trampuž Nejc

Nejc Trampuž (1993) intermedijski umetnik in fotograf mlajše generacije. Trampužev fokus je družbeno, tehnološko in zdaj predvsem okoljsko angažirana kritika. Sporoča jo skozi svoja dela, ki prehajajo med različnimi sodobnimi, s tehnologijo povezanimi mediji in pristopi. Diplomiral in magistriral je iz fotografije na ALUO, za svoje delo pa je bil večkrat nagrajen. Razstavljal je na mnogih samostojnih in skupinskih razstavah ter festivalih tako v Sloveniji kot v tujini, gostoval na okroglih mizah in bil član strokovnih žirij.

Mnenja zbirateljev o umetniškem delu

Prijavite se kot član kluba zbirateljev in si oglejte mnenja ostalih članov o umetniškem delu ali oddajte svoje mnenje.

Kako poteka nakup umetniškega dela?

Galerija SLOART vam omogoča 100% transparenten, pošten in varen nakup. Vsi zaposleni poslujejo v skladu z etičnim kodeksom Galerije SLOART. Celovite informacije o nakupu, načinih plačila, dostavi so vam na voljo preko spodnjih povezav. Galerija SLOART vam nudi tudi 30 dnevno polno garancijo in 10 letno ali doživljensko pogojno garancijo na avtentičnost umetniškega dela. .

Pri nakupu so vam na voljo številni načini plačila

Galerija SLOART si pridržuje možnost, da pri objavi podatkov ali fotografij umetniškeda dela pride do napake. Prosimo vas, da nas o tem obvestite na e-naslov info@sloart.si ali nas v času uradnih ur pokličite na 01 429 33 17.

Galerija SLOART vsako delo temeljito pregleda in za vrhunske umetnine pridobi mnenja neodvisnih sodnih cenilcev in drugih strokovnjakov. Če imate kakršenkoli sum glede avtentičnosti umetnine, provenience, lastništva, škodnih zahtevkov, zavarovanj nas prosim nemudoma kontaktirajte in bomo preverili.

Imate vprašanje, dvome ali ste negotovi glede umetnine

Pogovorite se z našimi strokovnimi sodelavci in vprašajte za mnenje in nasvet

Imate več vprašanj? Kontaktirajte nas ali si oglejte odgovore na strani za pomoč uporabnikov ali preko chata!